Beste JGZ-collega,

Je registreerde je recent voor deelname aan de lanceerdag op 1 oktober óf je registreerde je op de wachtlijst voor deelname?

Goed nieuws! Iedereen die zich registreerde kan deelnemen! Ofwel fysiek, ofwel online.

ENKELE PRAKTISCHE ZAKEN:

 1. Wie fysiek aanwezig zal zijn, wordt verwacht in het Consciencegebouw, Koning Albert II Laan 15, 1210 Sint-Joost-ten-Node (op wandelafstand van station Brussel-Noord)
   
 2. De lanceerdag wordt live gestreamed. De andere deelnemers kunnen dus online volgen en ontvangen hiertoe kort voor de lanceerdag een link via mail.
   
 3. Van elk geïnteresseerd CLB wordt 1 persoon fysiek verwacht op de lanceerdag. Deze persoon krijgt dan een starterspakketje mee voor de collega's.
  Daarom worden parallel met dit bericht de directies van elk geïnteresseerd CLB aangeschreven. Aan hen wordt gevraagd om de naam van 1 van de geïnteresseerde deelnemers door te geven die fysiek kan aanwezig zijn op 1 oktober. Overleg dus even met je leidinggevende en collega's.
   
 4. Voorlopig zijn we er vanuit gegaan dat wie zich op de wachtlijst plaatste ook wenst deel te nemen. Mocht dit toch niet het geval zijn, graag een bericht naar Katelijne Van Hoeck


Ondertussen uitkijkend om jullie te ontmoeten!

Hartelijke groeten,
Het VWVJ-team

Share this