Dame rouge

Beste VWVJ-leden en JGZ-sympathisanten


Alsof we met ons allen nog niet genoeg oefenden in leren loslaten, kondigt er zich een groots moment aan voor de VWVJ. En eigenlijk voor de hele JGZ, zo vinden wij toch. Daarom dit bericht.
 

[beeld van Marius van Dokkum]

Katelijne Van Hoeck, onze ‘dame rouge’ die met haar zachte vuur het Vlaamse landschap doorkruiste en hierbij de JGZ-vlam laaiend heeft gehouden, geeft eind dit jaar de fakkel door aan Anouk Vanlander. We zijn oprecht dankbaar voor het engagement dat Anouk hiermee opneemt. En tegelijk heel dankbaar voor wat Katelijne heeft betekend.

Zullen we Katelijne missen? Heel zeker! Als we aan haar denken, dan krullen onze mondhoeken omhoog, fonkelen onze ogen, spitsen we onze oren … een kleurrijke zinsnede is bij haar nooit veraf. Het grote hart rolt zo van de tong en verbindt. De ideeën en visieontwikkeling verfrissen, enthousiasmeren en geven richting. Duidelijke voetsporen dus. We stappen er met zijn allen graag in verder.

Heb ook jij iets dat je altijd al wou zeggen aan Katelijne? Of heb je wensen voor haar? Laat het Katelijne weten via katelijne.vanhoeck@vwvj.be (vóór 1 januari 2022 weliswaar).

Een tip voor VWVJ-leden: hou alvast 1 april 2022 vrij. En neen, dit is géén grap, maar het kan wel grappig worden :). Op het ledenfeest – de algemene vergadering – willen we Katelijne namelijk nog eens ‘officieel’ ontmoeten.

En ondertussen blijft het VWVJ-team zich onverdroten engageren voor wat ons allen nauw aan het hart ligt, een sterke JGZ.
Mogen we samen met jullie zuurstof zijn voor elkaar.

Van harte deugddoende dagen gewenst,
Het VWVJ-team

Share this