Opgelet: gewijzigde inschrijvingsprocedure! Voor een goed verloop, lees dit eerst, vooraleer in te schrijven! 

Vorming volzet en toch interesse? Schrijf je in volgens de procedure. Je betaalt niet, maar komt op de wachtlijst. Bij vrijkomen van een plaats of bij het herhalen van de vorming word je verwittigd.

Factuur nodig? Mail naar info@vwvj.be.

Komende vorming

No events were found

Afgelopen vorming

No events were found

Externe vorming

25.04.2024: Webinar aanvraagprocedure zorgtoeslag voor professionals

Je komt als professional te weten hoe je ouders kan ondersteunen bij hun aanvraag zorgtoeslag, welke informatie je kan bezorgen om het aanvraagdossier te vervolledigen en bij wie je terechtkan voor meer informatie.

03.05.2024: Preventie en aanpak van mastitisspectrum binnen dienstverlening Kind en Gezin

Je krijgt een korte samenvatting van de nieuwe wetenschappelijke inzichten rond het mastitisspectrum. We lichten de aanpak vanuit de preventieve dienstverlening Kind en Gezin toe.

12.06.2024: Zindelijkheid uitgelegd, waar maak jij het verschil?

In deze webinar krijg je info over hoe het zindelijkheidsproces verloopt en hoe ouders en andere opvoeders het kind hierin kunnen ondersteunen.  

11.09.2024: Symposium over zorgzaam vaccineren van kinderen

Dit symposium behandelt het zorgzaam vaccineren van kinderen. Het symposium gaat over hoe de vaccinatie van kinderen op een comfortabele manier kan gebeuren zodat het ontstaan van prikangst wordt vermeden en het vertrouwen in vaccinatie wordt verhoogd.

24.09.2024: Omgaan met verontrusting rond minderjarigen

Tijdens deze webinar leer je heel praktijkgericht omgaan met verontrusting bij minderjarigen. Met concrete voorbeelden leer je wat verontrusting is en hoe je daarmee kan omgaan. Je krijgt concrete handvaten waar je terechtkan met je vragen, welke hulp er allemaal beschikbaar is en wat je kan doen om die hulp in te schakelen. De jeugdhulp in Vlaanderen is een rijk en divers landschap, het is echter ook een heel complex landschap omdat er zoveel spelers zijn.  

3-5.10.2024: EUSUHM Congres in Potsdam

Herbekijk

Doorlopend beschikbaar